Farsangi Bál volt február 13-án

2010-02-14 Programok

2010. február 13-án szombaton a Szentendrei Református Óvoda farsangi jótékonysági bált szervezett. A bálnak a Szentendrei Református Gimnázium Áprily terme adott helyet. A több mint 60 vendéget először Rigó Erika néptánctanár mozgatta meg egy kis közös énekléssel és tánccal, melyhez kíséretként a Sárga csengettyű csoportos Nagy Luca édesapja, a Dunazug együttesből ismert Nagy Zoltán zenélt kecskedudán. A jó hangulatot ezzel kellően sikerült is megalapozni.

Ezután Bene Andrásné óvodavezető köszöntötte a vendégeket, majd Lakatos Ilona röviden bemutatta a gimnáziumot mivel ő is oda járt. Ezután két vidám mesével szórakoztatta az összegyűlteket.

Az ízletes vacsorát elfogyasztása után , melyet Turcsányi Tamás szervírozott, akinek két lurkója is jár az óvodánkba, a vendégek különböző vetélkedőkben mérhették össze tudásukat. A zsűri megválasztotta a bál szépét is, valamint első és második udvarhölgyeit, akik később a tombolahúzásnál segédkeztek. Mind az árverés, mind a tombola nagyon jól sikerült, mindenki nyertes volt aki részt vett benne. Ezután kezdetét vette a fél 3-ig tartó mulatozás.

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a felajánlásokat, a támogatást és a részvételt mindenkinek. A Református Gimnázium igazgatójának Földi Jánosnak, hogy a helységet a rendelkezésünkre bocsájtotta, a szentendrei cégeknek, vállalkozóknak a felajánlásokért, a Református asszonykörnek a büfében nyújtott segítségért, a szülőknek a segítő támogatásokért. Vendégeinknek köszönjük, hogy eljöttek, reméljük jövőre ismét találkozunk. Szeretettel várjuk azokat is akik e kis írás elolvasása után kedvet kaptak a legközelebbi bálon való részvételhez.

A bál szponzorai

1, Mészáros család Csipkebokor csoport

2, Schuszter család Csipkebokor csoport

3, Kata Antónia anyukája (Márk Janka) Csipkebokor csoport

4, Váradi Zsombor anyukája  (Zilahi Judit) Halacska csoport

5, Tratnyek család halacska csoport

6,  Dercze család Halacska csoport

7, Fazekas család Bárányka csoport

8, Dorn család Bárányka csoport

9, Hódy Kft Bárányka csoport

10, Fajcsák Tibor Izbégi  katolikus plébános  Bárányka csoport

11, Imre család Bárányka csoport

12, Fülöp Zsolt presbiter

13, Nagy Domokos presbiter Halacska csoport

14, Toldi család Halacska csoport

15, Andrea Patika ( Mezei család ) Csipkebokor csoport

16, Metka család Margaréta cukrászda Csengettyű csoport

17, Nagy Család bárányka csoport

18, Izbégi Drogéria Csipkebokor csoport

19, Fenyőbútor Szentendre

20, Ametiszt virágbolt

21, Surányi István cukrászmester

22, Újvári- Nagy család

23, Rövidáru bolt Szentendre

24, Városi Gyógyszertár

25, D’sign Kft, Kádár Péter, Stomp Ferenc

26, Heimler László

27, Gabai-Fischer család

28, Dunakanyar Takarékszövetkezet

29, Barna család

30, Lénárt család

31, Bárics család

32, P’art mozi

33, Maróti család

34, Lázár család

35, Tímár-Tóth család

Végül, köszönetet mondunk az Iskola igazgatójának Földi Jánosnak és kollégáinak, hogy az iskola Áprily termét   rendelkezésünkre bocsátotta,valamint Turcsányi Tamásnak ezért a gyönyörű fogadtatásért és anyagi segítségért, és a Szentendrei Református Gyülekezet asszonykörének a segítségért.